Wpis z mikrobloga

w związku z #afera #lenovo #wgw
https://www.wykop.pl/link/3970227/oszustwo-lenovo/

Chciałem przyznać wszystkim "poszkodowanym" order. Naprawdę myśleliście ze w konkursie z nagrodami wysokiej wartości może nie być regulaminu? Ze obsłudze niechce się pakować sprzętu za kilka tysięcy pod koniec targów i go rozdaje? XD
kozaqwawa - w związku z #afera #lenovo #wgw 
https://www.wykop.pl/link/3970227/oszus...

źródło: comment_rkAimJ76QTNtdVaY7TmoAjREpwDfEytA.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kozaqwawa: A co to miałoby uczestników obchodzić? Myślisz, że każdy powinien w google sobie wklepać "jak wygląda konkurs o wartościowe nagrody?" zanim zdecyduje się wziąć udział?
Nadanie tytułu ambasadora marki nie znaczy tylko, że będzie przynosił zyski z nowych klientów, będzie robił jako support, etc. - to też ponoszenie odpowiedzialności za ich błędy. A błąd popełnił, bo każdy uczestnik myślał, że gra jest o laptopa. Rozumiem jeszcze, gdyby np. jeden
  • Odpowiedz
@Marekexp: nie o wszystkich tylko o 2 osobach bo reszta gdzies sie rozplyneła w tłumie, wg oficjalnego oświadczenia lenovo od poczatku była mowa o "obudowach" a nie laptopach....
  • Odpowiedz
@Marekexp: nie o wszystkich tylko o 2 osobach bo reszta gdzies sie rozplyneła w tłumie, wg oficjalnego oświadczenia lenovo od poczatku była mowa o "obudowach" a nie laptopach....

@kozaqwawa: Mógłbyś podać link do oficjalnego oświadczenia?
  • Odpowiedz
@kozaqwawa: Trochę inaczej to jednak wyglądało z tego, co pisał op. Były plecaki, w których miały być laptopy - nie było nic o oklejaniu mowa. Jestem pewien, że kontaktowali się z ambasadorami i oczywiście wyparli się wszystkiego ze strachu, a Lenovo oczywiście przyjął ich wersję. Jednak zobaczymy czy to się jeszcze jakoś rozwinie.
  • Odpowiedz
@Marekexp: ja to wszystko czytałem, tylko że firma to nie jest zielonka z wykopu i wie jakie są przepisy i wymagania formalne co do konkursów i loterii. Więc get real nikt nie rozdaje laptopów za kilka tysięcy ze sceny za robienie pajacyków czy krzyczenie dziękuje bo ma taki kaprys. Do tego ludzie którzy tam byli sami pisali ze to było na zakończenie targów i jak poszła fama ze lenovo rozdaje
  • Odpowiedz
@kozaqwawa laptopy za kilka tysięcy? Najtańsze laptopy Lenovo można dostać za 700zl w markecie w promocji, to aż tak dużo? Droższe przedmioty rozdają na takich wydarzeniach.
  • Odpowiedz
@turok2016: ale czytałeś cokolwiek na temat afery czy jak ci gównoburzyciele usłyszałeś tylko "laptop Lenovo" ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w tym konkretnym przypadku chodziło o lenovo y700 powiedzmy "gejmingowy" sprawdz ceny to nie są laptopy za 700zł z promocji.
  • Odpowiedz