Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +39
W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność XD. Ba, typy po 40 łudzą się że mają szanse u dwudziestolatek.
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
rysio77 +328
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

Siemka szukam jakiegoś #laptopy na studia tak aby był w miarę tani i żebym mógł jakoś studio na nim odpalić. Szukam czegoś taniego najlepiej do 1000 zł może być używany. Ktoś pomoże
?.
Dodam że dopiero zaczynam studia i aktualnie nie dysponuję większym budżetem
Jak nie planujesz grać tylko klepać na studiach to bierz jakiegoś i3/i5 i minimum 8GB ramu. Kartę graficzną najlepiej żadna. Jak wpadnie jakaś kasa to dołożysz SSD i będzie śmigać.
Jak używka to powienieneś dostać jakąś i5 z serii ~ 3770. Grafa ci nie potrzebna, integra da radę do filmików FHD z jutuba oraz heroska3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://allegro.pl/laptop-lenovo-t420-i5-2-50ghz-128ssd-hd-1600x900-i6877326124.html
Link przykładowy.
Kto matrycę chociaż z małym HD czyli 1600x900,inaczej szlag cię trafi od małej ilości rzeczy które mieszczą się na ekranie
@Luntri:
@terion:
Kurde myślałem nad tym ale matryca d--a trochę
źródło: comment_CpvLHnsJEJgeikGstsrlndpNb3BDiNgE.jpg
Pobierzźródło: comment_0zWbzf8iIg1xzG4tEreC93u5XGooi8Mi.jpg
Pobierz@Marqq: nie mam zaufania do allegro a co myślicie o tym? Envy 4 1120ew
950zl
Statystycznie mniejsza szansa tam że grubas leżał, żarł i pierdział na klawiaturę :p
źródło: comment_kMEqhQPNPYoylz2R4daf1VNzovQ46Lmx.jpg
Pobierz