Co to wgl za chore ilosci punktów wymaganych na elite 1, mam obecnie elite 1, 76k pkt (PC). Niby 2k zapasu pkt ale wątpie, że choćby do 22 uda mi się dotrzymać elite 1 a co dopiero do 2 godziny. Z czystej ciekawosci sprawdziłem sobie jakie są wymagania na xboxie i ps4 - o ponad 7k mniejsze. Dodatkowo na PC jest z 10x mniej graczy niż na tych dwóch konsolach co powinno się równać mniejsze wymagania bo mniejsza rywalizacja a jest kompletnie odwrotnie XD Kiedy oni w końcu się zajmą tymi cziterami #fifa18 #fut
@Quarinho: Jest 23;04 a już jesteśmy 1k za rankingiem xD Chore, gdybyśmy grali na PS4 albo Xboxie to bysmy mieli elite 1 z palcem w dupie. A tak cziterzy górą, cóż za zaskoczenie. Jestem ciekaw ile pkt będzie wymagane o 1;55, zapewne z 80k xD
Niby 2k zapasu pkt ale wątpie, że choćby do 22 uda mi się dotrzymać elite 1 a co dopiero do 2 godziny.
Z czystej ciekawosci sprawdziłem sobie jakie są wymagania na xboxie i ps4 - o ponad 7k mniejsze.
Dodatkowo na PC jest z 10x mniej graczy niż na tych dwóch konsolach co powinno się równać mniejsze wymagania bo mniejsza rywalizacja a jest kompletnie odwrotnie XD
Kiedy oni w końcu się zajmą tymi cziterami
#fifa18 #fut
No jeżeli to zrobią i uda mi się utrzymać elite 1 to zajebiscie ale znając EA to #!$%@? zdziałają.
@ActiveekHere: To sprzed 3 dni i zapewne nie dotyczy to PC bo standardowo - mają PC w dupie.
Wątpie, że dzisiaj zrobią takie mass bany.
Chore, gdybyśmy grali na PS4 albo Xboxie to bysmy mieli elite 1 z palcem w dupie.
A tak cziterzy górą, cóż za zaskoczenie.
Jestem ciekaw ile pkt będzie wymagane o 1;55, zapewne z 80k xD