Wpis z mikrobloga

Zasugerujcie jakąś alternatywę dla sklepów LPP (House, Cropp, Reserved). Mało który ciuch z tych sklepów potrafi przetrwać dłużej niż 3 miesiące.
#modameska
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Fokk nie wiem co wy mirki robicie z tymi ciuchami że wam wytrzymują 3 miesiące... Ja kupuje byle gdzie na wyprzedażach od lat spodnie czy dżinsy po 40 czy 50zł i jeszcze nigdy nic mi się nie rozleciało. Nie wydałem na ciuch od lat więcej jak 100zl a to i tak wyjątkowo rzadko.
Co robię nie tak?
  • Odpowiedz
  • 0
@Fokk jeśli masz więcej niż jeden zestaw ciuchów na każdy dzień to coś na pewno. Jeśli nosisz codzień to samo to masz odpowiedź
  • Odpowiedz
@zbyasr: Niezależnie od rozmiaru szafy, bluza nie powinna się zmechacić po jednym praniu. Albo nadruk na t-shircie powinien przetrwać więcej niż te pięć prań.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fokk zgoda ale z tym problemu też nie mam.
Na mechacenie kup może sobie golarkę do ubrań. Na nadruki na tshitcie nic nie umiem wymyślić. Nigdy mi się nie sprał.
  • Odpowiedz
  • 0
Mam ten sam problem. Koszula z cropa straciła kolor po 4 praniach. Żeby to była jednorazowa sytuacja, ale nie... Wszystkie ciuchy od lpp to badziewie. Kilka lat temu kupiłem 4 koszule w Reserved i pomimo wielu prań wyglądają świetnie. Natomiast te kupione ostatnio to kpina z klienta. Nie kupuje tam więcej. Szkoda pieniędzy. Niech giną.
  • Odpowiedz
@Fokk: Przetestuj nasze, tzn Jack&Jones czy Only&Sons.
Jak po 3msc np spodnie się zepsują to możesz robić czarny pr do woli.
Ale tak nie będzie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz