Aktywne Wpisy
teslamodels +211
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +168
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Jak jeszcze się tak "spotykaliśmy" z moim teraźniejszym różowym to często spacerowaliśmy w nocy. Na drugim spotkaniu poszliśmy do parku nadmorskiego, ogólnie bardzo ciemno, ja i ona dodatkowo z wadami wzroku (reasumując ślepi), idziemy tak sobie dróżką, fajnie, śmieszkujemy sobie, gadka bardzo się klei. Nagle na naszym horyzoncie wyrysowały się dwie postacie na nas czekające. Ja i ona byliśmy mocno zmieszani, no ciemno strasznie i jeszcze dwóch gości na nas czeka, się zastanawiamy czy iść, czy nie. Ciśnienie nam się podniosło, bo już myśleliśmy, że będą chcieli nas kroić. No ale zdecydowaliśmy się zaryzykować i idziemy powoli. Goście dalej stoją i się patrzą na nas, nic nie robią, strasznie się wahamy, kazałem jej iść po drugiej stronie (dalej od nich) i w razie co mówiłem, że ma uciekać jak coś się będzie działo. Idziemy, idziemy, goście dalej nic. Jesteśmy w odległości 2m od nich i co? I zdaliśmy sobie sprawę, że robiliśmy przyczajkę jak jakieś siły specjalne do pomnika Jana Pawła II i Ronalda Reagana... kurtyna.
Ale co najlepsze ta akcja nas zbliżyła jeszcze bardziej do siebie i "śmiechu było co niemiara".
@LeVentLeCri: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niewieszocb: @donslime: dokładnie :D
@agablazej: zgadza się, to ci delikwenci ( ͡° ͜ʖ ͡°)