Aktywne Wpisy
goodbadbye +23
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok
Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
Do sedna; przyjechała Policja i próbowali załagodzić sprawę. Poprosilli mnie o przestawienie samochodu, a ten człek zwany "sąsiadem" odjedzie.
Odparłem do Pana w mundurze, że sąsiad ma przyjść z kilogramem kawy to przestawię.
Poszedłem przestawić na chwile auto, a podludź wyjechał spod mojej wiaty.
To nie bait, jak pisano. W formie potwierdzenia klatka z kamerki jak wyjeżdża...
Kurtyna w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd takie debile się biorą?
@50HerbatGreya: Podobno z Żywca, bez urazy dla ich obecnych
@papkie @Nezukine @Rabusek @pdgawrosz @printf @Tabassco @Powuyo @LovelyFox @cr6d @gerbilos @PawEHO @ZielonaCzerwien @Delfin17 @Laikike1 @escapartelamuerte @Dziki_Odyniec @ciubix @MekaS @troublee @kobala @JaPoChomika @Adikson3 @Piromanx @grub3r @meciasek @F__C @mybeer @mac_jg @jakwlesie @Refusek @ZajebbcieTrudnyNick @ToJaWojtek @szymek627 @hanyska @Killuminatii @d3v_ @Bruno_ @HetmanPolnyKoronny @Wladyslaw_Jagiello @heheszkitroche @limitless93 @Szczebaks @PeterFile @BlackLight @szymon362 @Solonez @100mph @czteroch
Już mnie palce bolą od ctrl+c i ctrl-v (╯︵╰,)
Plusująch nie zawołam, nie ma mowy xD
[]