Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@riizzlaa: Miałem w pracy znajomego Rafała w podobnej sytuacji. Zabujał się w lasce z biura on był kierowcą. Codziennie podjeżdżał po nią ciężarówką do domu żeby ją zawieźć do pracy. Na biurku niej codzien kwiaty, czekolada. Pod zakładem na rękach ją wynosił z kabiny. Wziął kredyt wyremontował jej mieszkanie przez zime nosił węgiel z piwnicy, a jak przyszła wiosna to Rafał został sam z długami. Potem psychiatra i L4... To
  • Odpowiedz
  • 4
@konOpusDei no nie, nawet lepiej ze to wyszło teraz po kilku miesiącach a nie jak już byłby full on. Na szczęście nie zmienił jeszcze roboty bo. Miał się tam w jej okolicach rozglądać, ale póki co dojeżdżal te 100km w jedną stronę codziennie i to. Go uratowało bo wystarczyło mu tylko kwadrat ogarnąć i z głowy, a jeszcze chłop ma dzisiaj i jutro wolne więc akurat sobie elegancko wszystko ogarnie
  • Odpowiedz
  • 2
@Heroina340 dokładnie stary, uwierz mi ze ostro się tam gryzlem w język bo bym jej taka wiązane puścił że byłoby po zawodach szybko.
Ale jak fotel wynosilismy to stelażem od spodu zrobiliśmy jej dziurę w ścianie w korytarzu
  • Odpowiedz
@riizzlaa: A z bolcem na boku jakaś rozmowa była, ja osobiście bym nie wytrzymał i przynajmniej typa z----ł za krzywą akcje. Jak ktoś świadomie robi podchody pod zajętą kobietę to z automatu jest dla mnie k--------m.
  • Odpowiedz
  • 0
@Heroina340 czekaj czekaj czekaj
Jak arek do niej startował to ona była oficjalnie wolna i tak mu mówiła cały czas. Z bolcem zaczęła pisać PO tym jak zaczęła się spotykać z Arkiem
  • Odpowiedz
@riizzlaa: No ja własnie o bolcu mówię, on wiedział że ona mieszka z Arkiem i był w pełni świadomy tego że w-------a się w czyjś związek. Jak dla mnie jest w takim samym stopniu winny jak ona.
  • Odpowiedz
  • 0
@Heroina340 dobra już rozumiem, rozmawialiśmy o tym, ale nie ma co do typa pisać bo on tego nie robił nieświadomie, więc tu by tylko wypadało dać w ryj, ale arek nie może zaryzykować
  • Odpowiedz