Wpis z mikrobloga

Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ


@Notomozemalaanegdotka: Jeśli chodzi o smak, zawsze najlepiej spytać laika. Coś smakuje dobrze, albo nie i taka osoba stwierdzi to najtrafniej, bo nie bierze pod uwagę rzadkości, unikalności, czy ceny danego produktu.

Jeśli coś smakuje jak gówno, to smakuje jak gówno, a znajomość detali pomaga nam się tylko oszukać, że jest inaczej.

Co do samej hawajskiej - nie dość, że smakuje
  • Odpowiedz
@testowe110: licencje można dostać w każdym kraju, w polsce jest np jedna pizzeria z licencją na nazywanie pizzy neapolitańską, trzeba używać włoskiej mąki, włoskich pomidorów i odpowiednio ją przygotowywać. Wiadomo że nie mam w domu pieca opalanego drewnem (mam elektryczny piec do pizzy) ale planuję taki prawdziwy zrobić na działce
  • Odpowiedz