Wpis z mikrobloga

Ostatnio na moim kanale na Jutubie pojawiło się parę materiałów sponsorowanych plus raczej nienachalne lokowanie produktu (laptop leży w tle). No i zaczął się płacz, że "się sprzedałem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak więc wyśmieszkowałem mema w tym temacie.

Aby Było Śmieszniej.

#youtube #humorobrazkowy #smieszne #memy
qlink - Ostatnio na moim kanale na Jutubie pojawiło się parę materiałów sponsorowanyc...

źródło: comment_hQtfJ1eE8WGvRce0LC6yMQvuzGwfh6Ct.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qlink: Aczkolwiek sam material trąci myszką i kruszwiel :( dla mnie to osobiscie troche c-----e,żeby na swój unikalny materiał wdupic kruszwila :C
  • Odpowiedz
@Shusey: Szczerze - chcieli unboxing. W środku był laptop i kabel, a miałem jeden dzień. I tak wyszło nieźle, bo przynajmniej ludzie pośmieszkowali ;)
  • Odpowiedz
@qlink: nie no spoko :D nie tłumacz się, zarabiac musisz , kontent akurat pod wyświetlenia, jak dla mnie luz. Tylko mówie ze kruszwil wywołuje u mnie sraczke ;d
  • Odpowiedz
@qlink: Ale wyciagnałeś to co najważniejsze , jego aranżajce :D Oczywscie ale widac pewne naleciałości z innych kanałów lub aktualnego hajpy na Hirosy
  • Odpowiedz
@Shusey: Generalnie trzeba śledzić trendy, żeby jako tako być na powierzchni. Ale wnikliwe oglądanie innych niechybnie prowadzi do porównań, niechcianych inspiracji i zatarcia swojego stylu. Już to przerabiałem, więc teraz robię takie filmy, jakie sam chciałbym oglądać.
  • Odpowiedz
@qlink: czyli ciulanie miotłą swojego alterego :D. Szanuje :D , zasieg masz fajny :) takze rób dalej co robisz i czerp z tego profity. Ja tam nagyrwam sobie coś dla hobby =)
  • Odpowiedz
@Shusey: Już się pogodziłem, że z takim contentem nie osiągnę masowej popularności, ale da się z tego żyć, robię to co zawsze chciałem - czyli gadam o grach - i nie muszę robić czelędży.

Też zaczynałem nagrywać w ramach hobby, a potem jakoś stało się to moim głównym zajęciem. Tak więc - nigdy nie wiadomo! :)
  • Odpowiedz
@qlink: oj :D tematyka niszowa więc i raczej zasięg bedzie słabszy ;-) jakby sie kiedys udało to by było świetnie ale traktuje to jako odstresowywacz i hobby :D
  • Odpowiedz
@Shusey: Wiesz, czasem niszowa tematyka to atut. O grach jest np. milion kanałów, więc trudno wykombinować tu coś nowego (acz staram się). Zaczynając w niszy można ją wypełnić i stać się liderem :)
  • Odpowiedz
@Shusey: żebyś wiedział, że mam ciężką rozkminę, jak pomóc ludziom, którzy zaczynają, a mają mega potencjał. Czasem publikuję u siebie ich materiały gościnne, no i są jeszcze crossy, ale to wszystko przynosi różne - wręcz losowe - skutki.

No i nie - za crossy się nie płaci. Crossy się robi dla czystej frajdy stworzenia czegoś razem :D

I dla zasięgów <3
  • Odpowiedz