Mirki i Mirabelki! Pijcie ze mno kompot; mam już tak duzy b---t (75L), że płaszcz na zimę muszę szyć na miarę albowiem sieciówki nie przewidują takiej zajebistości #wygryw( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@HaloHet: Ja troszkę współczuję. Można zrobić operację biustu na NFZ w takim wypadku. Polecam już spać w staniku, coby nie pozrywały Ci się włókna kolagenowe i na starość nie mieć aż tak dużych zwisów.
@HaloHet: Mozna w ogole takie duze p----i zakonserwowac? Wiadomo ze B czy C moga dlugo "swiezosc" zachowac, ale przy tak duzych ten proces moze byc o wiele szybszy.
@Ranne_Kapcie: zgadzam sie ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■. Ale tak juz mam niestety, jeśli rodzisz sie tak doskonałym musisz radzić sobie z hejterami. Dlatego nie mam koleżanek :( mam jedna przyjaciółkę ale ona akurat jest modelką wiec nie ma bólu d--y.
@Mnichuy: Uwielbiam takich wykopowych mądrali co piszą byle coś napisać xD Nie każdy jest tutaj programistą 15k i jednak 12k na fanaberie to spory wydatek, ale lepiej g---o wiedzieć o życiu i się odzywać. ( ͡°͜ʖ͡°)
@mokry_sen_polonisty: Czemu zaraz tak agresywnie? Jeden zbiera na operacje drugi na lodowke. Po prostu jesli cos nas denerwuje warto to zmienic, a nie biadolic na wykopku. Masz jakis kompleks ze musisz zaraz mnie obrazac personalnie?
@mokry_sen_polonisty: Glupio to by bylo gdybym pisal o prasowaniu p----i ktore powoduja guzy p----i. Ktos tutaj nawet wspomnial o nfz wiec sa jakies mozliwosci jesli p----i utrudniaja zycie.
Komentarz usunięty przez autora
pic or didn't happen.
I tu nie chodzi o żadne nudesy, w koszulce z karteczką i nickiem wystarczy.