Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +156
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

Sweet-Jesus +256
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

#wonziu #nrgeek #lodz #heheszki #twitter #humorobrazkowy
źródło: comment_jWBM3I6uggWW7QmHcCy6ukhIB0jljzmu.jpg
Pobierzźródło: comment_qFpV1dcd4bCz4KUS3WcuYqt3yfTsDxvK.jpg
PobierzOjciec pocisnął NRGeja ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dlatego ja cholernie uwielbiam Quaza oraz Bananowego Janka ([`]), bo się naprawdę starają
dobrze ze robi ten vr ale co sie nagadal jak mu on nie pasuje no to bedzie musial teraz wypic cysterne swoich lez przegrywu XD
@Chilli_Heatwave: a cos tam p-------l pinglarz, podobno sa okularnicy ktorzy widza
W miedzy czasie czytalem jak wyglada refund, nie istnieje. Wiec co kupisz, zostaje a na pc, sprawdzisz samemu a nie przez recki bo to juz nie naciskanie abxy tylko tez trzeba sie ruszac, obracac, inna intensywnosc