Wpis z mikrobloga

#informatyka #studia #studbaza #programowanie Jakie polecacie uczelnie informatyczne? Tylko Warszawa, tylko niestacjonarne, bo stacjonarnie to już raczej nigdzie nie przyjmują. Wiem, obudziłem się z ręką w nocniku ale taki dostałem warunek od pracodawcy i w sumie nie widzę przeszkód.

Póki co mam WSTI gdzie jeszcze przyjmują, innych alternatyw brak.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzeksondzekson:
Warto, jeśli robisz dla wiedzy. Jak dla papierka to o ile to nie jest jakaś praca spełnienie marzeń - to raczej nie. Ale Twoja decyzja, nie znam w pełni sytuacji.
A btw - skoro pracodawca wymaga już po zatrudnieniu - to powinien chyba coś tam sfinansować. Tak to zazwyczaj chyba działa
  • Odpowiedz
@dzeksondzekson: zmień robotę. Jak dla kolesia ważniejszy jest papier niż exp to jest c---a warty i z palcem w dupie dostaniesz gdziekolwiek dwa razy tyle kasy. Natrafileś na kompleks wykształcenia. Ktoś nie wierzy, że można być w czymś zajebistym z pasji. Kardynalny błąd. J---ć go :)
  • Odpowiedz
@tomekswk: Kiedyś byłem na rozmowie w firmie z wielkiej 4 i jednym z wymogów była konieczność ukończenia studiów. Niektóre firmy po prostu mają swoje odgórne standardy, których się trzymają
  • Odpowiedz