Aktywne Wpisy
Larsberg +255
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Kowal19888 +80
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Płacić można oczywiście w PLN, szczegóły na PW. Tylko jedno takie zaproszenie, kto pierwszy ten lepszy!
Dla tańszych noclegów polecam zwrot 25$ (ok.90PLN) przy min.50$, także 70zł/min.140zł - sprawdzone info co gdzie jak by dostać na 100% - podaję na PW
@michal310: @JaaGud: nie wiem cz wiesz cashback 75$ jest nie aktualny więc nie wkręcaj mirków ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do mnie po prawilne 25$ na pw (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
@michal310 $75 zwrotu miewam okazyjnie, tylko do jednokrotnego wykorzystania dzięki mojemu statusowi na booking. PanPiotrus - nie znam się, a się wypowiem
https://www.wykop.pl/wpis/27166799/nie-polecam-mirka-panpiotrus-ktory-chwali-sie-refa/
Jeśli rzeczywiście masz 75$ to podeślij na pw, będę rezerwował w przyszłym tygodniu wyjazd i z chęcią skorzystam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
także. stul p---ę oszuście.
@JaaGud: nawet z nim nie dyskutuj, to burak