Aktywne Wpisy
piotrow +147
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zanim napiszesz komentarz z liczbą, proszę o zaplusowanie wpisu.
Regulamin zabawy: kliknij tutaj...
Od teraz jeżeli chcesz być wołany musisz wpisać się na listę: kliknij tutaj...
Krótki opis:
Pod każdą liczbą kryje się zestaw, składający się z z trzech zadań z możliwością wyboru jednego z nich. Na realizacje macie 10 dni kalendarzowych. W komentarzu pod tym wpisem, proszę napisać liczbę z zakresu 1-15. Następnie w przeciągu 14 dni kalendarzowych otrzymacie prywatną wiadomość .
Na zgłoszenie macie czas do 18.10.2017, godz. 14:00
#mirkowyzwanie #mirkozajecie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @FHA96 @Galmi @Monalka @pepkodziobak @d0nezo @Voltalius @Konki @Dahald @boberczus @Kotwpizamie @kluen @Nygas232 @KingGary @Shatter @Rzuku @tolstyy00 @Irritum @Wolwgang @Bluszczo @xerxes931