Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Uchwała Nr XLVII/1139/2017 Rady m.st. Warszawy z dnia 6 kwietnia 2017 r..
Wołam @BajerOp, bo odpisywał w poprzednim poście.
#warszawa #ztm #transportpubliczny #pytanie
Jakie wymiary kanapa i skąd dokąd przewozisz?
Podobno da się to zrobić, bo znajomy kiedyś niby przewoził, tylko trzeba w godzinach gdzie jest mało pasażerów.
1. Pasażer może przewozić w pojazdach bagaż i zwierzęta, jeżeli istnieje możliwość umieszczenia bagażu i zwierząt w pojeździe tak, aby nie utrudniać przejścia i nie narażać na szkodę osób i mienia innych pasażerów oraz nie zasłaniać widoczności obsłudze pojazdu i nie zagrażać bezpieczeństwu ruchu.
6. Na żądanie obsługi pojazdu, pracowników nadzoru ruchu lub kontrolerów biletów, pasażer jest obowiązany:
1) umieścić przewożony bagaż (w tym również rower) lub
No i nie pytaj nikogo na pętli ani gdziekolwiek, jeżeli faktycznie chcesz ją przewieźć :) Na 100% każdy na wszelki wypadek powie Ci, że nie, nie można, czemu nie taksówką albo busem. To tak nie działa.
Jeżeli
( ͡° ͜ʖ ͡°)