Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +493
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +227
Jako że mamy pierwszy dzień studiów i pewnie dużo ludzi kupiło sobie nowe laptopy to prawilnie przypominam.
Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, że wiele 64-bitowych systemów operacyjnych nadal zachowuje pliki dla starych konfiguracji 32-bitowych, co skutkuje spowalnianiem komputerów i zamulaniem systemu.
Szybkim sposobem aby to naprawić jest usunięcie folderu "System 32". Dzięki temu wszystkie aplikacje będą automatycznie odpalane na 64 bitach. Nie dziękujcie.
"Co robisz zaraz po instalacji windowsa?"
Jak ktoś zacznie opowiadać o instalacji sterowników, antywirusa czy konfiguracji sieci to takie CV leci do kosza.
Komentarz usunięty przez autora