Wpis z mikrobloga

#ciekawostki #studbaza
Jako że mamy pierwszy dzień studiów i pewnie dużo ludzi kupiło sobie nowe laptopy to prawilnie przypominam.

Mało osób zdaje sobie sprawę z tego, że wiele 64-bitowych systemów operacyjnych nadal zachowuje pliki dla starych konfiguracji 32-bitowych, co skutkuje spowalnianiem komputerów i zamulaniem systemu. 

Szybkim sposobem aby to naprawić jest usunięcie folderu "System 32". Dzięki temu wszystkie aplikacje będą automatycznie odpalane na 64 bitach. Nie dziękujcie.
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przykład polactwa najgorszego sortu. Popatrzcie ile obcych osób potrafi się w niewiarygodny wręcz sposób zmobilizować, TYLKO po to, żeby zaszkodzić drugiej osobie i działać na jego stratę.

@wiluxpl: Idź sobie na jakieś forum koneserów winyli, bo nie do końca czaisz koncept portalu ze śmiesznymi papieżami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZawszeMyjeKubkiOctem: dzięki za podpowiedz,ale mam problem, wymaga ode mnie zgody TrustedInstaller, zmieniłem wg youtube na Administratorzy , ale nadal mam jakiś błąd...i teraz jest info,że nie mogę usunąć bo nie mam zgody administratora....Pomocy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZawszeMyjeKubkiOctem
@sexophonist
@kowalzmetina
@bluehawaii91 Eh. Przecież to logiczne, że takie rzeczy będą implementowane w systemie. Dziwię się, że Wam usunęli w sklepach, bo to złamanie warunków umowy z Microsoft. Jeśli nadal nie wiecie o co chodzi to może CELOWE POSTARZANIE PRODUKTU Wam coś mówi? Pomyślcie chwilę, gdyby Wasze komputery działały super, to kto kupował by nowszego Windowsa, czy nowszy komputer? Nikt! Bo po co? Dlatego Microsoft poszedł w
  • Odpowiedz