Wpis z mikrobloga

@Vader-Poland: a no to widzą, że są dorośli, mają kasę od rodziców i w #!$%@? wolnego czasu bo gówno studia wymagają jedynie nauki raz na tydzień podczas sesji. Na wykłady chodzić nie trzeba. Całe dnie imprezy + łatwe studentki z akademika.
  • Odpowiedz
@Kopinho cos mi sie wydaje, ze zeby I stopień sie spodobał, trzeba posiedzieć z rok - przynajmniej tak ja to widziałem jak patrzyłem na program. Na poczatku samo scierwo bylo xD
  • Odpowiedz
a ty jesteś na zaocznych

@niczego_nie_osiagne: jednocześnie pracując i zdobywając doświadczenie, jak dzienni skończą studia to ty będziesz miał już 3-4 lata doświadczenia zawodowego, a oni nic i zgadnij kogo będzie wolał pracodawca, dziennego z zerowym doświadczeniem czy Ciebie xD
  • Odpowiedz
@Vader-Poland: @niczego_nie_osiagne: Studia są fajne, dopóki nie zakręcisz się w pracy, która jest zgodna z tym co chcesz robić. Potem zaczynasz rozumieć że za pracę jest płaca = kasa, a nie oceny od wąsatych profesorków i że większość przedmiotów już zapomniałeś, oprócz tego, czego używasz w pracy. Wtedy zaczyna się zlewanie studiów...
  • Odpowiedz