Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
mirki a zwłaszcza mirabelki. pisze z jednym #rozowypasek gadka klei sie wyśmienicie i tak dalej. Ja nie naciskam na żadne spotkania i randki, ona z kolei daje mi do zrozumienia dość dosłownie że próby takie z mojej strony byłyby bezcelowe. Stad moje pytanie jaka jest możliwość ze bawi sie w niedostępną ewentualnie kiedys jej przejdzie, czy takie sytuacje sie zdarzają? nie mam zamiaru naciskać bo tak czy siak spoko mi sie z nią pisze. ale fejsbukowy #friendzone to tak srednio bym powiedzial :) moze jacys hehe wypokowi specjalisci sie wypowiedzą xd #podrywajzwykopem #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 8
  • Odpowiedz
ona z kolei daje mi do zrozumienia dość dosłownie że próby takie z mojej strony byłyby bezcelowe.

@AnonimoweMirkoWyznania: to fałszywe przeświadczenie, jak ją chcesz musisz właśnie ją podrywać a jak będzie odmawiać to nie wpadać w szok tylko z uśmiechem udawać że Cię to nie rusza.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja bym na starcie olała panienkę, która już od samego początku się z Tobą bawi. Nie trać energii na jakieś dziwne relacje z kobietami, które same nie wiedzą czego chcą. Chyba, że sam nie chcesz się spotykać i lubisz po prostu sobie z kimś popisać.
  • Odpowiedz