Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +228
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
enforcer +916
mirki a zwłaszcza mirabelki. pisze z jednym #rozowypasek gadka klei sie wyśmienicie i tak dalej. Ja nie naciskam na żadne spotkania i randki, ona z kolei daje mi do zrozumienia dość dosłownie że próby takie z mojej strony byłyby bezcelowe. Stad moje pytanie jaka jest możliwość ze bawi sie w niedostępną ewentualnie kiedys jej przejdzie, czy takie sytuacje sie zdarzają? nie mam zamiaru naciskać bo tak czy siak spoko mi sie z nią pisze. ale fejsbukowy #friendzone to tak srednio bym powiedzial :) moze jacys hehe wypokowi specjalisci sie wypowiedzą xd #podrywajzwykopem #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
kiedys to zrobię teraz na 100% bedzie odmowa. jestem tylko ciekawy opini innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: to fałszywe przeświadczenie, jak ją chcesz musisz właśnie ją podrywać a jak będzie odmawiać to nie wpadać w szok tylko z uśmiechem udawać że Cię to nie rusza.