Aktywne Wpisy

Riannon86 +211
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
źródło: temp_file386745078654283589
Pobierz
Pokojowa +22
Materiał filmowy z luksusowego ukraińskiego ślubu nad włoskim jeziorem Como.
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja

Czy bylibyście w stanie być z dziewczyną z którą umawiacie się od jakiegoś czasu, a ona się puszcza z byłym pod pretekstem "to ostatni raz zanim wejdę w nowy związek z Tobą" i w zasadzie mówi o tym jakby to nie było nic złego? W sumie przyznała mi się tydzień później po naszym pierwszym razie gdy się zapytałem gdzie była tydzień temu w sobotę ze nie chciała mi powiedzieć konkretnie. Niby udaje teraz skruszoną, przygotowała mi w sobotę na dzień chłopaka śniadanie rano bo nocowała u mnie, nawet kupiła bilety na filmy i zorganizowała wspólny wieczór, ale czuje się trochę zniesmaczony tym faktem. W sensie ja, z własnej perspektywy, nigdy bym czegos takiego nie zrobił osobie na której mi zależy wiedząc że może to nawet skrzywdzić. Wiadomo, że wciąż byliśmy tylko "bliskim" znajomymi, ale czy ma to znaczenie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling