Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy bylibyście w stanie być z dziewczyną z którą umawiacie się od jakiegoś czasu, a ona się puszcza z byłym pod pretekstem "to ostatni raz zanim wejdę w nowy związek z Tobą" i w zasadzie mówi o tym jakby to nie było nic złego? W sumie przyznała mi się tydzień później po naszym pierwszym razie gdy się zapytałem gdzie była tydzień temu w sobotę ze nie chciała mi powiedzieć konkretnie. Niby udaje teraz skruszoną, przygotowała mi w sobotę na dzień chłopaka śniadanie rano bo nocowała u mnie, nawet kupiła bilety na filmy i zorganizowała wspólny wieczór, ale czuje się trochę zniesmaczony tym faktem. W sensie ja, z własnej perspektywy, nigdy bym czegos takiego nie zrobił osobie na której mi zależy wiedząc że może to nawet skrzywdzić. Wiadomo, że wciąż byliśmy tylko "bliskim" znajomymi, ale czy ma to znaczenie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 6
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Odpuść laskę. Najwyraźniej jarą ją zabawa na dwa baty. Trochę minie zanim się ogarnie, a Ty będziesz miał psychę zjechaną, bo co wyjście na miasto, będziesz myślał, czy Cię przypadkiem nie zdradza. Ile ma lat?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: wez #!$%@? opinie innych i rady tylko rob jak uwazasz. Przeszkadza ci, ze sie ruchala z eks ruchajac sie z toba? Nie pogodzisz sie? To gon ja. A jak nie ma to dla Ciebie znaczenia bo i tak nie byliscie razem to rob tak zebys byl szczesliwy. Faceci sie bzykaja, laski sie bzykaja - zycie. Kwestia czy sie nakrecasz ze tamten po rozstaniu wkladal czy masz #!$%@?. A super
  • Odpowiedz