Aktywne Wpisy

damienbudzik +114
Wiecie co mnie wkurza najbardziej? To że opozycja nazywana jest demokratyczną i obywatelską.
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie

JohnRamboo +68
Wjezdzamy na nowy poziom wyborczego odklejenia.
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja

Ludzie są coraz bardziej #!$%@?. Ciekawe czy jakby jakiś niebieski siedział na miejscu kierowcy to miałby już rozkwaszoną twarz? Na dodatek to miało miejce na obrzeżach miasta, nie jakimś toralnym odludzi. Miałam taką chwilę, że zaczęłam się rozglądać, ale zostałam zupełnie sama.
#rozowepaski #gorzkiezale #gownowpis
@Stulejusz_Wielki: To logiczne, ale czy prawo nie jest tutaj #!$%@? i Ty nie będziesz mieć konsekwencji?
@Minczyk wiem.