Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +249
TomSz +24
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Wychodzę ze sklepu. Podbiegam do auta bo widzę, że cygan po drugiej stronie parkingu zagaduje jakiegoś dziadka więc znowu chcę zdążyć zanim podejdzie. Szybkie otwarcie drzwi, silnik, bieg, światła, chcę ruszać i BĘC, niestety cygan przed maską mi macha rękami. No i c--j, nie udało się. Każe mi otworzyć okno. Lekko uchylam, pokazuje mi perfumy i wywala do mnie z tekstem:
"Ukradłem przed chwilą z Sephory, warte z kilka stówek są, sprzedam tobie dużo taniej, ile dasz?" - (a co tu się odjebuje pomyślałem xD)
"Nie ile dam tylko ile chcesz."
"No na fajki daj, no daj, ile dasz"
"Nie ile dam tylko ile chcesz bo ja nie wiem ile fajki kosztują, 10 zł?"
"No to daj 40 zł za 3 perfumy"
Wyciągnął je i wrzucił mi do auta (bo w między czasie troszkę szerzej otworzyłem okno) i walnął tekst "szybko, daj 40 zł".
Ja się patrzę co się o------o, da fuq, jeszcze mnie zgarną bagiety bo akcja creepy, biorę jedne do ręki, później następne, i przekazuję do rąk pierwotnych, zerkam jeszcze na chwilę a tam "PACO ROBENNE", "BOCC", "VERCASE" xDDDD
Patrzę się na cygana i mówię, że nie p------ł z Sephory tylko szuka naiwniaka na podróbki.
Cygan wziął, zabulgotał i poszedł dalej szukać jelenia xD
#cyganie #truestory #bekazpodludzi #c---------------a