#anonimowemirkowyznania Jest sprawa bardzo dla mnie ważna. Jest kobieta która ma prawie 4-letni staż w związku i wprost mi powiedziała że coś do mnie czuje, nigdy w takiej sytuacji się nie znalazłem więc nie wiem co mam zrobić, bo z chęcią bym spróbował, ale z drugiej strony jednak taka informacja trochę jednak sprawiła że czuję pewny niepokój przed spotkaniem się z Nią i porozmawianiem, choć wiem że ta rozmowa by przebiegła tak jak powinna. Według Was powinienem spróbować czy olać temat?
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie ma tu strategii wygrywającej. Jak chcesz z nią być w związku, to wiążesz się z osobą, która zdradziła partnera. Jak nie chcesz z nią być w związku, to nie opłaca się cokolwiek robić, bo może wyjść niezła drama
@AnonimoweMirkoWyznania: Oczywiście, że powinieneś spróbować! Kobieta najwyraźniej przejrzała na oczy, po 4 latach bycia z kimś w związku, i jest pewna, że będzie szczęśliwa z Tobą a nie z dotychczasowym. A może podjęła złą decyzję, może ilość różnic czy konfliktów z obecnym jest już na tyle nasilona, że chce to skończyć, może jej obecny związek to ruina? Wypowiadała się do Ciebie na temat kondycji swojego dotychczasowego związku? Olej argumenty przedmówców, że
@riley24: ch*ja prawda.Takie założenie tylko stulejki i pełne kompleksów laski mogą zrobić albo osoby, które może 18stkę dopiero miały. OJEJ zdradziła/zdradził to już zawsze będzie. OJEJ nie zapłaciłem raz za prąd w terminie to już zawsze się będę spóźniał z płatnością. OJEJ raz poopełnił błąd w pracy to już zawsze będzie kijowym pracownikiem....No ludzie....Chciałbym, żeby w życiu zawsze wszystko było takie proste, czarne i białe tak, jak postrzega pewne rzeczy część
ciekawski: Dobrze zznasz te kobiete? Dobra znajoma? A może po prostu znajoma na zasadzie, regularnie od czasu do czasu przebywamy w tym samym miejscu i się w tobie zauroczyła pomimo, że nie jesteście znajomymi z prawdziwego zdarzenia.
1. Nie żyje 17 latek 2. Znaleziony związany we Wrocławiu 3. Kogo jest dużo we Wrocławiu? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) 4. Może być niedługo ciekawie ( ͡°͜ʖ͡°)
Jest sprawa bardzo dla mnie ważna.
Jest kobieta która ma prawie 4-letni staż w związku i wprost mi powiedziała że coś do mnie czuje, nigdy w takiej sytuacji się nie znalazłem więc nie wiem co mam zrobić, bo z chęcią bym spróbował, ale z drugiej strony jednak taka informacja trochę jednak sprawiła że czuję pewny niepokój przed spotkaniem się z Nią i porozmawianiem, choć wiem że ta rozmowa by przebiegła tak jak powinna.
Według Was powinienem spróbować czy olać temat?
#zwiazki #tfwnogf #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@William_Lawson: +1
Jeśli nie masz problemu z tym, że ma partnera - bzikaj.
Jeśli masz z tym problem - olej.
Też zagwozdka.
kwestua zasad.
ja tam nigdy nie tykalem zajetych.
podtaw warunek - zanim cokolwiek najpierw ona musi tamyego olac.
chyba ze jestes #!$%@? co rucha czyjas kobiete.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling}
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: kwasnydeszcz}