Wpis z mikrobloga

@Cock_Inside: nieeee, po prostu hamerykanie nie umiejo latać. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem bo sam doczłapałem się do III tieru niedawno. Gdy cała niemal drużyna japońców jest na 3-4k m. to hamerykanie latają sobie na 1000m. Tak wygrywam 80% meczy
Kitajce som OP!!!!11111

@Cock_Inside: No są, ale ludzie o tym niewiedzą. I tak ich już znerfili. Na początku to tym ostatnim niszczycielem z 3.3 polowałem na tygrysy i pantery. Co mecz zgarniałem dodatkowe 10 tys srebniaków :D
Najlepsze było jednak to, że ta gąsienicowa ciężarówka zbierała na klatę dziesiątki pocisków i nic mi nie robili po za uszkadzaniem silnika. Potem dodali przełamanie pancerza :(
Mimo tego Chi-To nadal są świetne. Czar
@Client_Westwood: O faktycznie. Ale teraz przynajmniej ładujesz "magazynek" znacznie krócej. W statystykach jest 15 sekund, ale sprawdziłem i w rzeczywistości ładuje 21 sekund. To nadal lepiej niż wcześniej 45 sekund, a po śmierci ładowniczego półtorej minuty...chyba, ze zginął w trakcie ładowania trzeciego pocisku, wówczas....nie było można strzelać przez 3-4 minuty przez #!$%@? błąd. Ciekawe czy nadal jest.