Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +58
Ciekawostka, na portalu sprzedającym samochody poleasingowe wisi do sprzedaży Fabia 3 z 2019 roku 1.0TSI 95KM.
Pierwsza rejestracja 11/2019
Przebieg 806 tys. km ( ͡º ͜ʖ͡º) (foto w komentarzu)
Czas eksploatacji 52 miesiące, średni dzienny przebieg 516 km!
Bagatela ok. 185 tys. km rocznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie była taksówką.
Cena sprzedaży 11.400 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwsza rejestracja 11/2019
Przebieg 806 tys. km ( ͡º ͜ʖ͡º) (foto w komentarzu)
Czas eksploatacji 52 miesiące, średni dzienny przebieg 516 km!
Bagatela ok. 185 tys. km rocznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie była taksówką.
Cena sprzedaży 11.400 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)
MrRedz +174
#korposwiat #pracbaza #bekazpodludzi i trochę #bekazrozowychpaskow bo to głównie laski
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardzo często same nie otrzymują informacji od menedżerów, którzy zlecili im szukanie ludzi do ich zespołów.
Tym samym nie dają Ci informacji zwrotnej.
HRki bardzo często są po prostu na pozycji między młotem a kowadłem, więc warto mieć do tego odrobinę dystansu.
One nie mają żadnego wpływu na to czy dostaną od niego feedback czy też nie.
Dostają polecenie, że mają wydłużyć rekrutację o tydzień, dwa czy miesiąc i tyle.
Nie w każdej firmie tak jest, ale w większości HRki to murzyny.
I mimo tego, że praktycznie wszystkie firmy, które posiadają dział HR, mają zautomatyzowany system, gdzie wysyła wam maila czy zostaliście zakwalifikowani czy nie -
@AlbertWesker: @ugly0ne: Ale serio możesz tak powiedzieć. Jak tak raz powiedziałem i... zgodzili się :) Ugadaliśmy się tak, że zapłacą mi 2tyś jeżeli osoba polecona faktycznie się zatrudni.
Wiem, że jest wielu #!$%@? HRców, którzy są aroganccy i mają Ciebie w dupie kompletnie - ale HRowiec tak naprawdę ma gówno do gadania i jest od czarnej roboty.
Góra tworzy politykę i system, a HRowiec ma wykonywać swoje obowiązki wedle systemu i polityki firmy.
Jak polityka i system jest #!$%@? to na kogo wylewa się wiadro pomyj?
Na HRowca.
Za wysłanie odmownego maila raczej nie wyrzucają z pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora