Wpis z mikrobloga

@pierzak: @galeon: kurde wczoraj mi zakładali ten aparat ... Trochę się posiłkowała pani ale założyła i jest w zasadzie git. Czuć jaki mają nacisk i ból ale w porównaniu z bólem z tą separacja to można powiedzieć że to tylko gilganie :) myślałem że będę umierał i tylko płyny będę przyjmował a tutaj wychodzi na to że nie.musze kanapek blenderem traktować xD
@KosmicznyPolityk: Ja sam dopiero od niedawna mam aparat, wiec każde dokręcenie śruby powoduje u mnie trudności z jedzeniem, ale separatory, a nosiłem je dłużej niż ty bo ze dwa tygodnie, wspominam z ciarami na plecach.
@galeon: powiedz mi bo tak trochę dziwnie niby wszystko wiem ale jednak nie do końca. Jak jesz to normalnie małe kawałki bocznymi tak? Bo mi tak mówiła pani i niby wiem ale jakoś nie potrafię temu zaufać by normalnie pogryźć ten kawałek co sobie urwę kanapki.
@KosmicznyPolityk: Mam przez 3-4 dni od wizyty kontrolnej większy ból jedynie przy jedzeniu. Później czasami pobolewa, ale to znak, że aparat działa, a zęby się przesuwają.

Natomiast po separacji zębów to bolały mnie wszystkie zęby nawet bez jedzenia.