Aktywne Wpisy
o__0 +12
Poruszasz się drogą z pierwszeństwem łamanym. Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Często w takiej sytuacji słyszę "po co kierunkowskaz, jedziesz z pierwszeństwem" i pasażerowie zachowują się jakbym im kota przejechał ¯\(ツ)/¯
#prawojazdy
Czy w takiej sytuacji włączasz kierunkowskaz?
- Tak 93.8% (3546)
- Nie 6.2% (233)
alberto81 +24
1. Pytania byly w wiekszosci ciekawe, co sugeruje, ze centrowo-lewicowy elektorat jest zwyczajnie madrzejszy niz prawicowi napinacze.
2. Odpowiedzi byly krotkie i konkretne, dzieki temu wszystkie pytania (nie dublujace sie) zostaly wyjasnione.
3. W odpowiedziach bylo duzo autoironii i ukrytych smaczkow (chocby polewka z Walesy i Petru)
4. Urban nie okazal sie chamem, czy bucem.
5. Jego spojrzenie na dzisiejsza wladze nie jest histeryczne (jak niektorych dziennikarzy) ale trzezwe i zawiera pewna gorycz, znamienna dla ludzi z zyciowym doswiadczeniem.
6. Byly heheszki - na pytanie o powinowadztwo rodzinne z Senyszyn, powiedzial, ze to jego matka.
7. Byly rady dla wykopkow dotyczacych "zycia" - odpowiedzial kilkuktrotnie "Ruchajcie!" (i jak tu sie nie zgodzic?!)
8. Urban rowniez podsumowal totalitaryzm komunistyczny jako utopijny ustroj, ktory musi upasc i przeminac.
9. Na pytanie o zydow w polskiej polityce, podal Kaczynskiego, Terlikowskiego i Macierewicza xD
Pomiedzy Urbanem a prawicowymi dziennikarzami jest intelektualna przepasc.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczenie #ama #takaprawda #bekazpisu #polityka
@Zyd_Suss: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ależ to głębokie!
@Zyd_Suss: wow, i co takiego jakościowego powiedział?
AMA
Rodzaj żeński.
litości...
@Zyd_Suss:
Prawakow boli dupa, caly czas tu peka!
PYK, oj pekla gruba, prawacka dupa skads z Bialegostoku xD
Prawaczki!!!
Stop z ujadaniem!!!
Mam dzis bardzo dobry dzien! Jestem wesoly!!!
Przestancie odpisywac na moj post!!!
Nie zasmiecajcie mi postu swoimi wypocinami!!!
I am superior!!!
xD
I nie chodze do kosciolka, nie wierze w bozie!!!
A jestem superiorem!!!
Prawaki - prosze was, TYLKO SIE NIE ZESRAJCIE
xD
@Zyd_Suss: okazał się. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Intelectually superior!!! Powtorz!!! SUPERIOR!!!
Na moje pytania nie odpowiedział ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Zyd_Suss: przecież wykop to lewicowy portal
Czy jeśli by ktoś chciał zrobić AMA z powiedzmy Idi Aminem czy Pol Potem czy Banderą (hipotetycznie, bo nie żyją), to też by Wykop na to pozwolił?