Aktywne Wpisy
noipmezc +7
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy
no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
travisbickle1899 +32
Proszę państwa Denis patrzący jak chłop się tłumaczy z masturbacji do drugiego chłopa na kamerce. Ja dopiero zacząłem to oglądać i nie mogę xD Na sam początek Szadziński który łyka przeprosiny Natana xD Zazdrośćcie mi że dopiero zaczynam to oglądać xD Tak się robi freak fighty, pozdrawiam cię Baysangur #famemma #cloutmma
1. Pytania byly w wiekszosci ciekawe, co sugeruje, ze centrowo-lewicowy elektorat jest zwyczajnie madrzejszy niz prawicowi napinacze.
2. Odpowiedzi byly krotkie i konkretne, dzieki temu wszystkie pytania (nie dublujace sie) zostaly wyjasnione.
3. W odpowiedziach bylo duzo autoironii i ukrytych smaczkow (chocby polewka z Walesy i Petru)
4. Urban nie okazal sie chamem, czy bucem.
5. Jego spojrzenie na dzisiejsza wladze nie jest histeryczne (jak niektorych dziennikarzy) ale trzezwe i zawiera pewna gorycz, znamienna dla ludzi z zyciowym doswiadczeniem.
6. Byly heheszki - na pytanie o powinowadztwo rodzinne z Senyszyn, powiedzial, ze to jego matka.
7. Byly rady dla wykopkow dotyczacych "zycia" - odpowiedzial kilkuktrotnie "Ruchajcie!" (i jak tu sie nie zgodzic?!)
8. Urban rowniez podsumowal totalitaryzm komunistyczny jako utopijny ustroj, ktory musi upasc i przeminac.
9. Na pytanie o zydow w polskiej polityce, podal Kaczynskiego, Terlikowskiego i Macierewicza xD
Pomiedzy Urbanem a prawicowymi dziennikarzami jest intelektualna przepasc.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczenie #ama #takaprawda #bekazpisu #polityka
Pracował na rzecz systemu, robił wszystko by utrzymać władzę w rękach uciskającego wszystkich reżimu. To, że późna komuna mordowała mniej ludzi to nie znaczy, że nie była zbrodniczym ustrojem.