Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +64
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
nieocenzurowany88 +208
Nie chcę wam psuć zabawy, ale po wyborach, niezależnie od wyniku i tak nic się w tym kraju nie zmieni xD
#wybory
#wybory
Dzisiaj przebrała się miarka, pojechałem kiedyś na 7 miesięcy do Rejkaviku zarobić na używany Citroen C5 (wiem, że będziecie wybrzydzać, ale ziomeczkowie mieli i chwalili). Praktycznie wszystko odkładałem, głodowałem itp.
Kupiłem go, żeby potwierdzić swoją teorię, że nawet jak jesteś pieprzonym komediantem i złotą osobowością kamery 2000 Tele Tygodnia, to nie znaczysz nic bez samochodu. No i oczywiście po to, bo stara mi samochodu nie chce dawać więc było czas na swój.
Podjechałem na kampus, po 5 minutach gadania z jakąś dziewczyną (na początku Ona: sry mam chłopaka. Ja: chciałem się tylko coś zaptać, hehehe, bo tu 5 lat mieszkałem heheh), powiedziałem, że może by podeszła ze mną do mojego wozu, bo mam tam flaszkę i na imprezę idę.
Ona: Wozu? O.O.o [się jej oczy zaświeciły]
Poszliśmy.
Jak zobaczyła odpicowany lakier (mam taki kosmtetyk do polerowania lakieru), błyszczący czarny samochód (Citroen C5 jest tak zaprojektowany [ale nie te kombii], że nawet za 5 lat się będzie fajnie prezentował bo jest opływowy, nowoczesny), to mówi, że chętnie ze mną na tą imprezę pójdzie.
Ja: Przecież masz chłopaka
Ona: No ale to jeszcze nie wiadomo jak z nim będzie, mogę sobie przecież innego znaleźć
Ja: A nie przeszkadza Ci, że tam będą faceci w koszulach i marynarkach a ja w krótkich spodenkach i tiszercie?
Ona: No ale przecież masz samochód, nie?
Podziękowałem i powiedziałem że jednak zmiana planów i sobie poszedłem.
Nie wiem, czy te laski tak na serio ale to, że mam samochód, nie świadczy, że mam od razu super osobowość i nie znaczy, że jej chłopak (który pewnie nie ma) jest już be. Dodam, że to nie karyna, tylko normalnie wyglądająca studentka stosunków m.
Powiecie, przecież faceci też się nie umówią z laską, która będzie byle jak ubrana. No tak, tylko że my się za bardzo na ubraniach nie znamy i dla nas laska która ma zwykłe dżinsy i tiszert jest ubrana ładnie, a laski chcą tylko typów w koszulach, z skórzanych paskach i "pilotkach" - nieprzypadkowo na UO, praktycznie każdy alfa ma pilotkę skórzaną.
Nie mówię, że kobiety są złe i w ogóle. Po prostu tak zostały genetycznie zaprogramowane, żeby podświadomie brać alfa, bo silny obroni i dużo spłodzi.
Nie mówcie mi proszę że normalna, porządna dziewczyna taka nie jest. BZDURA. Właśnie te normalne, zdrowe, dobrze wyglądające dziewczyny wolą wysokich alfa w "pilotkach", a te typu "jestem nijaka to wezmę byle kogo, żeby tylko na mnie leciał" biorą takich frajerów a potem te normalne wiodą w miarę zwyczajny związek podczas gdy te zaburzone, brzydkie awanturują się o nie wiadomo co - i taki koleś ma piekło.
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie istotne jest żeby facet miał prawo jazdy, bo słabo być jedynym kierowcą jak się jedzie w długą trasę. Samochodu mieć nie musi, może dokładać do mojego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@incubus_fan_poland: ale zawyłem z tego XD
Komentarz usunięty przez autora