Aktywne Wpisy
kiszczak +819
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +256
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
Jest jakaś giełda na której można handlować kryptowalutami bez podawania nr dowodu, peselu, nr buta, odcisku palca i innych wrażliwych danych? To jest chore, że żeby kupić krypto za kilka k muszę podawać dane jakby brał kredyt hipoteczny na 50 lat.
@Flypho: Dane podajesz żeby handlować na giełdzie i móc kupić dowolną ilość, a nie po prostu kupić "krypto za kilka k". Kup se na localbitcoins, inpay albo w bankomacie, nie widzę problemu. A co do giełdy to Kraken o ile pamiętam nie wymaga dokumentów, jedynie podania adresu. Nie wiem jak teraz
@4833478:
Ja #!$%@?ę z tymi #!$%@? giełdami xD.
Tylko ja chcę kupić Ethereum akurat, a nie Bitcoina.
@4833478:
I co, nie mogę więcej niż 2k dolarów wpłacić? xD To na #!$%@? mnie taki handel? Żeby zarobić 2 złote? #!$%@?, podejście jakbym miał faktycznie na tym zarabiać jakiś gruby smalec, a jak zarobię 5 stów PLN to będzie #!$%@? supcio xD. A #!$%@?ą mnie te #!$%@? giełdy jak jakiegoś szefa mafii.
Ło Jezu, ale rak. Weź już nie pisz xD.
Czaję, ale podawanie jakiejś średnio wiarygodnej firemce takich danych jak moja twarz z podpisem to średnio ciekawy pomysł xD. I co ja mam zrobić jak te dane wyciekną?
@escabor:
Wiem, ale nie takie dane jak nr mój nr dowodu czy podpis albo zdjęcie. Potem komuś pocieknie taka baza, a ja się obudzę z jakimś kredytem na 20 tysięcy ¯\_(ツ)_/¯.