Wpis z mikrobloga

Sneak peak - niedługo pojawi się na rynku bardzo zajebisty stack dla graczy i osób uczących się; dodatkowo jeśli to dodać do kreatyny/cytruliny przed treningiem to będzie petarda na treningu, nie mogę się doczekać; bo stworzony za moją sugestią; zero ściemnianych składników. A może dla Mirków udało by się załatwić, aby przetestowali? :>

#mirkokoksy #silownia
#mikrokoksy #fullborsukworkout #suplementy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bart_212: legitne, prawdopodobnie - alpha gpc, kofeina, teanina, sunifiram ale nie do końca wiadomo, cieszy mnie, że tylko 4 działające składniki bez zbędnych dodatków jak to się podsypuje w stackach. Podrzuciłem, aby zrobić coś dla graczy, aby mogł polecać na swoim portalu @ChoNoTu: nie zaczaiłem
  • Odpowiedz
@bart_212: nie, po alphie nie ma, po kofeinie jeśli jest łączona z teaniną nie ma również

Sunifiram - teoretycznie też nie, ale w praktyce nie testowałem, wiec nie mogę postawić tu Borsuczej łapy i na 100 % to powiedzieć.

Zapewne róznica po nie braniu będzie, jednak zjazdu nie powinno być typowego, bo raczej nie bazuje to wokół zbytniego zbombardowania receptorów dopaminowych
  • Odpowiedz