Aktywne Wpisy
LukaszN +572
Mazurek odpytuje polityków: hue hue, no jako minister zdrowia powinna pani wiedzieć ile mamy obszarów depresji w Polsce
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
Mazurek "odpytany" przez gościa: TY GÓWNIARO NIE BĘDZIESZ MNIE POUCZAŁA! JAKIE MASZ W OGÓLE WYKSZTAŁCENIE BY TO ROBIĆ?!
#mazurek #bekazmazurka #sejm #kanalzero #rmffm
1-1-1-1 +210
Dlaczego dla Julek to pytanie sprawia taki problem? Przecież to najlepszy filtr na prawaków/mizoginów. Mówisz, że miałaś 50 i chłopy same się odfiltrują xD Chyba nie boisz się, że niepoprawna odpowiedź zabije produkcję copium w głowie twojego amanta?
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
#blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa
Mireczki, opowiem wam historię!
Tak z tydzień temu miałem atak kolki nerwowej. Kamienie itp gówna. No ogółem nie polecam zdecydowanie ale ja nie o tym. Jak już się dostałem do szpitala, bo byłem w pracy to ból był dosyć mocny. Jedynie w okienku na SOR powiedziałem – nerkę mi zaraz #!$%@? i zostałem przepuszczony raz dwa.
W środku nawet spoko, dopadł mnie jakiś lekarz. Parę szybkich pytań i ląduję na łóżku. Proszę, żeby mi dali coś przeciwbólowego i rozkurczowego (oczywiscie sam już wcześniej wziąłem ale za mało/słabe) ale nie – najpierw muszą mnie obadać. Podbija jakaś młodziutka doktorka (albo praktykantka – nie wiem ale fioletowy fartuch czy co to tam noszą) no i #pszypau bo bez ceregieli każe ściągać gacie i zaczyna tam majstrować. Piękna twarz, śliczne blond włosy i nienaganna figura. No może jedynie cycki trochę małe ale laska 10/10 i mówię to bez zbędnej przesady obmacuje mi jaja i podbrzusze – pomimo bólu czuję że coś się święci. Zaczynam intensywnie myśleć o martwych szczeniaczkach i czy to ta metoda, czy może wcześniej wzięte tabletki rozkurczowe ale finalnie pozostał w stanie spoczynku.
No nic, poszedłem na rtg i usg – więc rozstałem się z aniołopodobną lekarką.
Po badaniach trafiłem na salę taką jakby oczekującą, zapomniałem nazwy. Tam też co jakiś czas zaczęła przychodzić ta lekarka (spędziłem tam z 5h czekając na specjalistę) i tak sobie śmieszkowaliśmy. Ogółem czułem się trochę jak #!$%@?, bo dostałem kroplówkę i cholera wie co tam jeszcze ale raczej kontaktowałem. Ogółem byliśmy jakby za ścianą więc co jakiś czas do mnie wpadała. W końcu finalnie przyszedł lekarz i powiedział, że na ten moment wszystko git i mogę iść do domu. No to ja zadowolony, wpadłem na genialny pomysł że pójdę jej podziekować. Trafiłem na nią na korytarzu i (chyba wciąż pod wpływem środków) podziękowałem ładnie i ją przytuliłem (XD). Nie wiem co mi to do głowy przyszło ale potem wpadłem na jeszcze lepszy pomysł i z moich ust padło – jest pani piekną kobietą ale mam nadzieję, że już się nigdy nie zobaczymy no a na pewno nie tutaj. Roześmiała się i odpowiedziała, że ona jednak chętnie by się ze mną jeszcze spotkała poza szpitalem (myślę, że max miała 26-7 lat – ja 35 i naprawdę mi wiele brakuje do bycia przystojniakiem). Podziękowałem za komplement ale zgodnie z prawdą oznajmiłem, że ja już 3 lata po ślubie z dzieckiem w komplecie. Pożegnaliśmy sie i w zasadzie tyle. Wracając do domu to prawie nie wierzyłem w to co się stało. Jak tylko dotarłem to poszedłem spać bo byłem strasznie #!$%@? całym tym dniem. Obudziłem się dopiero nad ranem. Tu mógłby być koniec historii.
Niestety chodziło to za mną przez parę dni i stwierdziłem, że muszę tam wrócić. Kupiłem ptasie mleczko i wpadłem na oddział. Na dyżurce zapytałem o śliczną drobną blondynkę i raz dwa do niej dotarłem. Okazało się, że jednak wszystko dobrze spamiętałem. Naprawdę ładna dziewczyna. Wychodzi na to, że mnie zapamiętała bo od razu się promiennie uśmiechneła. Jeszcze raz podziękowałem za opiekę i dałem to ptasie mleczko. Przeprosiłem jeszcze za tego przytulasa bo uczciwie mówię, nie wiem jak ja na to wpadłem. Powiedziala, że to była jedna z milszych rzeczy jakie ostatno się jej przytrafiły. Życzyłem więc znalezienenia kogoś tak jebniętego jak ja i się pożegnaliśmy.
#truestory #coolstory #takbylo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling}