Wpis z mikrobloga

@Jojne W sumie to zależy.
Naziści - potrzeba dużo skilla
USA - sporo szybkich maszyn i szybko można się nauczyć gry nimi
UK - zróżnicowanie spore no i Spitfire, które są bardzo dobre a nauka gry nimi zajmie ci chwilę.
Włochy - tu niespodzianka, bo niby coś jak Nazistowskie maszyny a jednak średnio bym powiedział.
Japonia - jak na mój gust najprzyjemniejsza nacja do gry, są zwrotne maszyny, są też ultra szybkie,
@Jojne: Ukradli działka z germanów wsadzili do swoich samolotów które są niby na wzór nazioli też, ale jednak są inne do grania niż Niemieckie :D @KCPR Nie wiem czemu, ale opis japońców totalnie mi się nie zgadza xD Ciężkie bombowce są tylko 2 i to na 4 erze, a reszta to ogólna latająca kpina z tym co one mogą zabrać. Najzwrotniejsze z pewnością, ale ultra szybkie to niezbyt też chyba że
@Jojne Zależy od ery. Na niskich to w sumie wszystko daje radę a później już niemcami wszystko się przegrywa XD
Znajdź swój styl gry, spróbuj wszystkiego
@KCPR: a jeszcze jedno pytanie. na samoloty zrobiłem 2 załogi, jedna żeby rozwijać pilota, druga dla bombowców żeby rozwijać strzelców. W człogach widzę że na 1 załogę się chyba nie opłaca czy może właśni opłaca się na 1 konkretną załoge?