Czy tylko mnie denerwują memy typu: "Czy piesku może do nieba?", "Czy kitku wolno do nieba?" - nie wolno jemu. Zaraz ja nie będę mogła do nieba, bo zobaczę jeszcze jeden taki mem i zamorduję kogoś na miejscu ヽ(☼ᨓ☼)ノ
@kwadrofon: miałam dziś dokładnie to samo, zobaczyłam szopa i przelała się czara goryczy. Już myślałam, że po "piesku" i "kitku" nie będzie nic głupszego
@Bolns_Sesz: Wylewam ją ponieważ już dawno mi tak nic nie działało na nerwy jak to. Nawet tysiące postów z Danielem Magicalem nie robiło na mnie wrażenia, a tu nagle takie coś
@marcepanina: Mnie w ogóle denerwuje nazwa 'kitku' i wszystko z tym związane xD Jakieś to z-----e i w uj nieśmieszne. Może dlatego, że nie cierpię kotów. A takie rzeczy tylko potęgują moją niechęć.
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
- nie wolno jemu. Zaraz ja nie będę mogła do nieba, bo zobaczę jeszcze jeden taki mem i zamorduję kogoś na miejscu ヽ(☼ᨓ☼)ノ
@marcepanina:
@marcepanina:
Może dlatego, że nie cierpię kotów. A takie rzeczy tylko potęgują moją niechęć.
@marcepanina
Po prostu jestescie rozowe z kijem w dupie ;)