Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +432
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +189
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od ponad 3 miesięcy mam problemy ze snem tzn często budzę się w nocy kilka razy albo wcale nie śpię. Na palcach jednej ręki mogłabym wyliczyć ile miałam "spokojnych nocy" w ciągu ostatniego miesiąca, gdzie budziłam się wypoczęta. Noce spędzam na myśleniu o swoim życiu, o tym jak dałam się pewnej osobie doprowadzić siebie do tego stanu w którym jestem. Zaznaczam, że nie są to myśli samobójcze, depresji też raczej nie mam.
Wiem co jest przyczyną bezsenności, myślę, że nie potrzebuje dogłębnej swojej analizy, nie chce i nie mogę omawiać tego powiedzmy "problemu" z żadnym specjalistą.
Nigdy nie miałam kontaktu z żadnym psychiatrą, więc tu moje pytanie:czy jeżeli pójdę do psychiatry po leki, będę musiała rozpocząć jakąś terapię?
Chciałabym wiedzieć ogólnie jak to wygląda.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Polecam spróbować fenibut, pomoże na pewno, ale trzeba trochę uważać i używać go odpowiedzialnie. Stopień w jakim pomoże pozwoli też bardziej zidentyfikować podłoże problemu. W razie pytań o dawkowanie czy cokolwiek innego pisz PW.