Wpis z mikrobloga

Przy okazji wizyty w domu sprawdziłam ile dziennej ramówki zajmuje badziew typu "Dlaczego ja". To jest jakiś dramat. Do tego moja matka ogląda to gówno i żywo komentuje ( ͡° ʖ̯ ͡°). Wczoraj w Szpitalu była jakaś laska - domina z kolesiem na smyczy, któremu kazała lizać płytki w kiblu czy coś XD #!$%@? DLACZEGO?! XD Warta wspomnienia jest również duża liczba tureckich seriali na TVP, jest ich około 7. Część to zwykle romanse, ale Wspaniałe Stulecie, Kösem (tych już nie emitują) to "klasyki" kochane przez widownię i kury domowe, a puszczany obecnie Vatanım Sensin wydaje się podobnym sztosem (I WŚ, znani ze "Stulecia" aktorzy blabla).
Na plus są codzienne dokumenty przyrodnicze na TVP1, ogólna tematyka dokumentalna pojawia się też w godzinach późno wieczornych, a na TVP2 jest znany przez niektórych cykl "czy świat oszalał".
NIC SPECJALNEGO #!$%@? MAĆ MAMO PRZESTAŃ OGLĄDAĆ TO GUWNO BO ZABIJE TWOJE KITKU
#rakcontent #telewizja #zalesie #tvn #polsat #tvp
Pobierz k.....i - Przy okazji wizyty w domu sprawdziłam ile dziennej ramówki zajmuje badziew ...
źródło: comment_cEVfWcJKjUZjZ75aFFy51dUuHPorr056.jpg
  • 30
@kedi: Powiem tak: nikt nie chce produkować paradokumentów. Wszyscy w branży telewizyjnej mamy poczucie, że to psucie widza i że to produkcje poniżej jakiekolwiek poziomu intelektualnego. Wszyscy woleliby robić polskie House Of Cards a nie badziewie, więc o chodzi?

Wiadomo, że o hajs. Wyprodukowanie odcinka "Trudnych Spraw" kosztuje +/- ok. 50 tys. netto, jeden odcinek porządnego serialu to wielokrotność tej kwoty. A paradokumenty mają świetne wyniki oglądalności, dla przykładu - "Kryminalni.
@Snajpi Teraz oglądam z matką i siostrą "Oszukane" XD Ale żenada, normalnie zarzuta na łeb XD Baba ma pensjonat i stadninę, mąż przestał się nią interesować. Do pensjonatu przyjechali goście - parka. Stwierdzili, że pomogą jej odzyskać męża. Mejkap i ciuchy nie pomogły, to teraz leży w łóżku z tym typem, on w gaciach, ona w peniuarze XD Zaraz wejdzie mąż, tylko jest reklama :D Ale inba XD
@andrewbeechwood Przecież nie zabraniam,
@Snajpi O #!$%@?, ale plot twist, to mąż zatrudnił tę parę żeby ją podpuścili do "zdrady", bo chciał się z nią rozwieść. I porobili zdjęcia jak leżała w łóżku z tym wynajętym gościem. A potem #!$%@? wyszło, że to nie była para, tylko laska z tej pary to kochanka męża tej głównej bohaterki, a tylko jej chłopak był wynajęty JEZU JAKI MINDFUCK XD
@kedi: Kiedyś pojechałem do domu rodzinnego na kilka dni i nie zdierżyłem tych pseudodokumentów, ale wpadłem na genialny plan. Zacząłem tłumaczyć czym jest mockumentary i pokazałem rodzicom klasyka czyli... Chłopaki z baraków.