Aktywne Wpisy
Suchutkowy +12
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Co zrobić z bolącym nadgarstkiem od myszki (prócz wiadomej podkładki i odpowiedniej myszki)
Komentarz usunięty przez autora
btw. ale i tak trzymam prawą.
Raczej celuj w większą myszkę, dopasowaną do dłoni.
Pan też ma kanał na YT ciekawy
Sam miałem momenty, że nie byłem w stanie zgiąć dłonią w zakresie większym niż 10 stopni. Po systematycznych ćwiczeniach i zmianie pozycji siedzenia problem został rozwiązany
1. #!$%@?ć podkładki pod nadgarstki - rak i psujo
2. Klawiatura ergonomiczna od Microsoftu (chyba najlepsiejsza)
3. Touch typing
4. Zmiana głównej ręki
5. Mniej grania na komputerze
6. Skróty klawiszowe do wszystkiego, dzięki czemu nie potrzebujesz myszki. Do firefoxa polecam vimfx, do chrome cVim.
6a. Jak masz linuxa to koniecznie tiling
8. jak to się robi?
Dzięki mirku :)
Ja byłem praworęczny, bolała mnie prawa ręka, więc teraz ruszam myszką lewą ręką. Nie wiem jak u ciebie to wygląda.
Zamieniłem sobie również miejscami bacspace z capslockiem, bo capslock nic nie robi, a backspace używa się bardzo często, nawet stosunkowo rzadko popełniając błędy, a jak już wspominałem
Jak chcesz iść prywatnie potwierdzić to koszt badania 100 zł i czas trwania 15-25 minut, czeka się u mnie w Trójmieście prawie miesiąc, więc trochę się nalatałem, żeby to szybciej załatwić. Atmosfera w poczekalnie słaba, bo dużo mniej