Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +446
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +195
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Jak ktoś ma problem z zadankami z chemii/biolci to pomogę szczerze i z dobrego serca. Papa dla atencji.
#gownowpis #zapytajcpuna #heheszki #dziendobry #pytanie #medycyna #oswiadczenie
od siebie polecam kota, ale jak będziesz pukał w kabel błotko, to umrzesz na parkinsonizm w monarze, dlatego dokładne doczyszczanie to podstawa - jednak nie chroni ono przed Mn2+, które są neurotoksyczne i powodują uszkodzenia ciała prążkowatego i gałki bladej, a lewodopa nie pomaga na parkinsonizm pomanganowy
i nie jest zajebisty, krokodyl to szmata suki nie chce znać, tfu!
ja bym się zainteresował bogatą ofertą RC :)
widzę mamy tu amatora opiatowego ciepełka, ja bym zaczynał od kody, niestety złośliwi polscy lekarze dosypują tam parasyfu/sulfogjawakolu i przez to no cóż, zalecałbym ostrożność
ale ciężko z dostępnością chyba
chodzi ci o analizę jakościową jak mniemam? alkohole,aldehydy i ketony czy już jakieś np aminy I rzędowe aromatyczne?
poszukaj na słynnym forum, ja będziesz miał konkretne pytania to wbij tu
z opio tylko miałem do czynienia z kodą, ale ta słynna majka kusi :D
wolę mimo wszystko stymulanty/euforyki (。◕‿‿◕。)
@Kapitalis z opio ostrożnie colego