Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Zdjęcie wykonane na terenie Szpitala Psychiatrycznego dr. Babińskiego. Dzięki uprzejmości Teatr Jednej Miny i pacjentów znajdujących się na terenie szpitala, mogłem wykonać mały fotoreportaż z którego pochodzi to zdjęcie.
To było bardzo ciekawe doświadczenie, a także byłem bardzo zaskoczony jak ciepli i serdeczni byli Ci ludzie dla osób z zewnątrz.
Bardzo urocze było to, jak jedna z pacjentek powiedziała mi wprost, że jest moją dziewczyną i niemal nie odstępowała mnie na krok. Niestety, musiałem ją uświadomić, że ten związek nie ma przyszłości mając na uwadze to, że nie potrafię usiedzieć w jednym miejscu zbyt długo. Przy moim wyjściu stanowczo zostałem zapytany co jej kupię( ͡€ ͜ʖ ͡€), zmieszany odpowiedziałem, że czekoladę, odpowiedziała mi, ze woli spinki.
Eh, kobiety... wszystkie takie same. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S.
Mirki! No to teraz chyba nie mam wyjścia i muszę kupić tę spinkę, co myślicie?