-> Zerwij, bo rodzice nie akceptujo faceta. -> 4 dni potem pisz na Messengerze, że rozmawiacie jakbyście nie zerwali i w ogóle hehe podteksty -> Podteksty zamieniajo się w cyber #seks, czuje dobrze człowiek -> Odrzuć propozycję friends with benefits, bo seksy tylko w związku (? XD)
Najlepsze jest to, że za 2 tygodnie jedziemy wspólnie na obóz, bo tak się timing zerwania dziewczynie ustawił. Chyba jednak nie będę anulował wspólnego pokoju.
@remzowaty: kobieta cwaniakuje, żeby sobie owinąć wokół palca, a jak czuje presję realnej straty, to dopiero zaczyna doceniać. Co ciekawe, podobnie działa na nie zdrada.
@remzowaty: to ty jesteś tym niebieskim co miał komisję wojskową i miał tak mały #beniz że matka różowej która była lekarzem na tej komisji kazała córce zmienić chłopaka?
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
-> Zerwij, bo rodzice nie akceptujo faceta.
-> 4 dni potem pisz na Messengerze, że rozmawiacie jakbyście nie zerwali i w ogóle hehe podteksty
-> Podteksty zamieniajo się w cyber #seks, czuje dobrze człowiek
-> Odrzuć propozycję friends with benefits, bo seksy tylko w związku (? XD)
Najlepsze jest to, że za 2 tygodnie jedziemy wspólnie na obóz, bo tak się timing zerwania dziewczynie ustawił.
Chyba jednak nie będę anulował wspólnego pokoju.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #wtf ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@remzowaty: to ty jesteś tym niebieskim co miał komisję wojskową i miał tak mały #beniz że matka różowej która była lekarzem na tej komisji kazała córce zmienić chłopaka?
i w sumie szkoda, że je skończyłem bo kumple po zawodówce kopią rowy... własną koparką
@remzowaty: i tu już można: XD