#anonimowemirkowyznania Czasem do kumpla się powie np. "#!$%@?" "#!$%@?" "ciota" tak dla beki i obaj wiedzą że dla śmiania i nie ma problemu.
A wczoraj kompletnie zalany, urwał mi się film nawet, powiedziałem do koleżanki "szmato nie idź" XDDD no i później mówiła, że się zaśmiałem i powiedziałem że na żarty(bo nie pamiętam). I dziś mi napisała na fb strasznie o to obrażona, że następnym razem jej chłopak mi #!$%@? jak jej tak powiem, mimo że wie że nie mówiłem poważnie, a mówi że "heh ludzie po pijaku muwio prawde" aha...
Przesadza? Mimo że z 5 razy przepraszałem już. Znamy się prawie 4 lata. Wiem że do kobiety tak nie powinno się mówić, ale jeden po pijaku się #!$%@? z każdym inny jeszcze coś, ja śmieszkuję na szczęście, nie jestem agresywny, nawet wczoraj się śmiałem jak mi się urwał film z tego.
Jestem zjebem? Przecież do kumpla się czasem tak powie i nikt się nie obraża, a tyle ją znam, na trzeźwo tak bym nie powiedział jak już...
Zależy od środowiska w jakim sie człowiek obraca, w jednym przekleństwa nie będą akceptowane a w innych się pary biją czy robią awantury i jest dobrze xD
OP: @NukeOps: Raz przeprosiłem, to zamiast napisać że spoko, ale już tak nie rób, to ciągnęła dalej, że coś tam nie pierwszy raz tak się zachowuje, a ja nie wiedziałęm cos napisać bo ona i tak dalej swoje.
Serio z niej taka księżniczka jest... następnym razem chyba spróbuję z nią pogadać że to trochę nienormalne jest, jakby coś miała za uszami, tak ją ta "szmata" boli
@AnonimoweMirkoWyznania powiedzcie proszę, że sobie śmieszkujecie w tym wpisie i nie mówicie tak naprawdę do swoich bliskich i znajomych "szmato" czy "cioto", bo to oznaka zażyłych stosunków i poczucia humoru (ʘ‿ʘ)
Jesteś #!$%@? jak cała banda popleczników, którzy to plusują. Nie każdy musi rozumieć Twój żart. Sam wiele razy żartowałem w ten sposób z kolegami, ale ta osoba dobrze wie, że to żart. Wyzywać randomowych ludzi? Idź i powiedz tak do matki, a później powiedz, że żartowałeś. Zobaczymy czy Ci ojciec nie #!$%@? sztuki xD kretynizm i rozwój intelektualny na poziomie gimnazjalisty
@AnonimoweMirkoWyznania: to kwestia bycia księżniczka i braku poczucia humoru. Jeżeli ktoś normalnie nie używa wulgaryzmów, to tym bardziej nie będą go smieszyc obrazliwe "zarty". Zwłaszcza że strony obcych osób. Kultura nie musi zanikac przy zabawie i śmiechu.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie! nie zachowuj się jak klient, jak większość facetów. Wyjaśnianie sobie czegokolwiek z kobietą to błąd. Nie rozumie, to niech #!$%@?.
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiek mentalny często ma niewiele wspólnego z wiekiem biologicznym. Oczywiście istnieje opcja, że będziesz wyzywał kolegów do końca życia, ale jak oni dorosną to może się to z kolei wtedy im nie podobać. :)
Czasem do kumpla się powie np. "#!$%@?" "#!$%@?" "ciota" tak dla beki i obaj wiedzą że dla śmiania i nie ma problemu.
A wczoraj kompletnie zalany, urwał mi się film nawet, powiedziałem do koleżanki "szmato nie idź" XDDD no i później mówiła, że się zaśmiałem i powiedziałem że na żarty(bo nie pamiętam).
I dziś mi napisała na fb strasznie o to obrażona, że następnym razem jej chłopak mi #!$%@? jak jej tak powiem, mimo że wie że nie mówiłem poważnie, a mówi że "heh ludzie po pijaku muwio prawde" aha...
Przesadza? Mimo że z 5 razy przepraszałem już. Znamy się prawie 4 lata. Wiem że do kobiety tak nie powinno się mówić, ale jeden po pijaku się #!$%@? z każdym inny jeszcze coś, ja śmieszkuję na szczęście, nie jestem agresywny, nawet wczoraj się śmiałem jak mi się urwał film z tego.
Jestem zjebem? Przecież do kumpla się czasem tak powie i nikt się nie obraża, a tyle ją znam, na trzeźwo tak bym nie powiedział jak już...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Raz przeprosiłem, to zamiast napisać że spoko, ale już tak nie rób, to ciągnęła dalej, że coś tam nie pierwszy raz tak się zachowuje, a ja nie wiedziałęm cos napisać bo ona i tak dalej swoje.
Serio z niej taka księżniczka jest... następnym razem chyba spróbuję z nią pogadać że to trochę nienormalne jest, jakby coś miała za uszami, tak ją ta "szmata" boli
Ten komentarz został dodany
Jeżeli ktoś normalnie nie używa wulgaryzmów, to tym bardziej nie będą go smieszyc obrazliwe "zarty".
Zwłaszcza że strony obcych osób.
Kultura nie musi zanikac przy zabawie i śmiechu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie, jesteś jeszcze bardzo młody. Z wiekiem przestaniesz wyzywać kolegów i koleżanki.
23 lvl, czyli mówisz że w końcu przyjdzie czas jak już dorosnę, przestanę przeklinać i założę rodzinę i będę ciepłą kluchą?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling}