Aktywne Wpisy
presburger +2
rozdartapyta +6
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
Czy ktoś z #rowery #rower jest w stanie doradzić w kwesti zakupu? Z racji planowanych dłuższych wypraw rozważam też zakup rowerów w wersjach składanych - łamane na pół, zajmują mniej miejsca itd. Czy takie rowery mają jakieś poważne wady względem zwykłych? Czytałem że są w cenach zbliżonych do zwykłych rowerów.
Komentarz usunięty przez autora
@ecco: nie chcę cię zniechęcać, ale jeżeli myślisz naprawdę o wyprawach w setkach i tysiącach kilometrów to nawet do nowych rowerów z takim budżetem nie podchodź. Lepiej poszukać czegoś używanego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@spokoromek: i to jest rower, na którym można trochę pojeździć. Tylko holenderskie często mają jakieś dziwne, autorskie rozwiązania, ale idzie to przeżyć.
@spokoromek: zależy co kupisz. Niektóre mają dziwaczne stery, blokadę koła zintegrowaną z ramą, oświetlenie z błotnikami etc. ;)