@obojetny_na_wszystko: tak mogą uważać jedynie osoby, które nigdy nie zaznały prawdziwej miłości. Nieważne czy w dzieciństwie, czy w młodości czy w dorosłym życiu. Jest to bardzo nieprawdziwa opinia, ostatnio bardzo mocno popularna. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że promują ją jedynie ludzie bardzo skrzywdzeni.
@InsaneMaiden: znam facetów jak i kobiety którzy uważają że są najważniejsi na świecie i nie są w stanie nawet w kimś się zakochać, skoro kilka razy na miesiąc jakas kobieta/facet znajduje się na seks bez zobowiązań, a oni dalej mogą żyć w przekonaniu że są najlepszymi na świecie ludźmi i jeszcze za wcześnie na stabilność
@pqp_1: nie lubię uogólnień (naprawdę), jednak takie zachowania biorą się z bardzo prostej przyczyny: dysfunkcyjna/niekompletna/niestabilna rodzina. Często też jedno albo oboje rodziców z problemem alkoholowym.
@InsaneMaiden: akurat te przykłady które dałem to ludzie z tzw dobrych domów gdzie nigdy niczego nie brakowało, a w tych ludziach rosło poczucie, że świat kręci się wokoło nich po co stabilny związek i problemy i poświęcenie skoro na seks zawsze się ktoś znajdzie? po co się starać i dawać coś z siebie? oczywiście myślenie z wiekiem się zmienia, ja mowie o ludziach młodszych do ok. 26 lat, ty pewnie o
@pqp_1: oczywiście, że nie o to chodzi, tylko o to żeby nie ustalać pewnych reguł i stanowisk na różne tematy na podstawie tylko i wyłącznie obserwacji własnego środowiska. Autor wpisu też to zrobił, i na jakiej podstawie?
nawet z tym nie handlujcie
#zwiazki #seks #oswiadczenie #stulejacontent
po co stabilny związek i problemy i poświęcenie skoro na seks zawsze się ktoś znajdzie? po co się starać i dawać coś z siebie?
oczywiście myślenie z wiekiem się zmienia, ja mowie o ludziach młodszych do ok. 26 lat, ty pewnie o
Komentarz usunięty przez moderatora