Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1729
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +152
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
Wybiła godzina 16, c--j, firmę trzeba zamknąć auto nadal stoi, śmiechliśmy, że ktoś (nie widzieliśmy jeszcze że to różowy) będzie miał zdziwko i nauczkę. Brama zasunueta, auto zastawione, idziemy do domu.
Dziś rano przychodzę otworzyć, brama zamknięta a auta nie ma... Jak się okazało dziewczyna stała zapłakana pod bramą (po raz kolejny #logikarozowychpaskow - dawno wsiadłbym w busa i pojechał do domu a po auto wrócił rano) a miała tyle szczęścia, że jeden z naszych kierowców wrócił na firmę dopiero przed 18 i ja z litosci wypuścił. Ciekawe, czy z tą logika stała by tu do rana i pilnowała swojego bolidu.
Ludzie potrafią codziennie czymś nowym zaskoczyć...
Jeżeli zdarzyło się to pierwszy raz to ja bym zadzwonił i poinformował kulturalnie, że to k---a mój teren i ma szybciutko w---------ć za bramę :D (tak jak kiedyś Zbigniew Stonoga ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Jak zobaczyłbym, że znów zostawiła tam auto to wezwałbym nawet FBI czy NASA żeby zapamiętała co do niej mówiłem poprzednim razem.
Nie wyszło też źle. Nie było policji czy lawety i
Parking prywatny to parking prywatny- w USA to by nie skończyła kartki pisać, a przyjechałaby już policja wezwana przez właściciela.
@Jack0wy: a może nie miała takiej możliwości, i właśnie dlatego przyjechała samochodem?
@Kapoan: No właśnie, dlaczego nie przyszła porozmawiać i zapytać czy może zostawić? Zaproponować ze jak będzie problem tu tu jest telefon, albo zapłaci. Jakby nie chcieli kasy i się zgodzili to potem czekoladę. A jak by się nie zgodzili to trudno szuka dalej. Parkowanie na przypal z kartka to jest zwykle chamstwo, przerzucenie problemu na właściciela parkingu. Teraz
@Jack0wy: Jak do mnie pijesz to ja bym bez pytania nie skorzystała. Jednakże i tak zachowałeś się po prostu złośliwie.
@blondeblossom macie rację. Przecież baba miała pewnie coś pilnego do załatwienia i dlatego
nie marnowała czasu na proszenie właściciela. Wielki pan prywaciarz zamknoł bramę. Złodziej powinien pomyśleć za nią i powiadomić ją. Nie może być tak, że każdy ma ponosić odpowiedzialność za swoje czyny.
Panie kolega trza było wspomnieć, że przy większości imprez targowych a już szczególnie przy tych większych jest wszytko w okolicy zastawione.