Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
plyta glowna gigabyte b85m-d3h
Procesor Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz, 3101 MHz, Rdzenie: 4, Procesory logiczne: 4
8g ram
geforce gtx 760
lepiej kupic nowy czy zmienic procesor i karte?? a plyta glowna?? jak jest z ramem teraz ja mam chyba ddr3, cos nowego wyszlo co lepiej kupic czy moge dokupic drugie 8gb i bedzie git?
kolejne pytanie gdzie kupowac? morele?
#komputery #morele #poradaeksperta
gtx 1060 chyba najlepiej
Jeżeli chcesz wymieniać platformę, to polecam tak
AMD Ryzen 1600
GTX 1060 6GB
Płyta z chipsetem b350
8/16GB RAM DDR4
a taki bydlak wejdzie do tej plyty glownej? i co poczuje chyba roznice w takiego rusta na przyklad
grafikę se zmień 1060 - 1200zł, 1070 - 1900cbln
i masz płynnie na uber ustawieniach
żeby ogólnie zwiększyć płynność maszyny, dołóż ramu i może jakiś ssd?
@fajkonos:
szczerze to chce zmienic procka, karte i ram dokupic... tylko jakiego procka i9 to troche na wylot mysle i za duzo kosztuje ale i7 moze tak tylko jaki? tam jest tyle tych modeli ze glowa mala.. musialbym tez zmienic plyte glowna