Wpis z mikrobloga

#bonzo
sorry ze troche spamuje ale naprawde szkoda ze tiger przegral
magikal robi kariere i bedzie u wuwunia
bonus robi kariere i wystepuje na galach mma
bodykrajst z bonusem robia kariera i nagrali plyte
sowa chyba tez ma plyte wydac i robi kariere

oni wszyscy robia kariere bo nagrywaja filmiki i nie zaslanieja sie rodzina
bonus potrafi pogdzic kariere z rodzina, tylko mateusz niestety nie potrafi przestal nagrywac i sie zaslania rodzina
dlatego oni robia kariera a on nie

BEC
Pobierz A.....3 - #bonzo
sorry ze troche spamuje ale naprawde szkoda ze tiger przegral
magi...
źródło: comment_N0iO0k2xigSrDMX94vXT64J5CiRtxy6L.jpg
  • 11
@Andrzejek13 @SmieszekZawadiaka Tiger Bonzo był dobrym youtuberem, którego ceniłem. W przeciwieństwie do większości youtuberów, był uniwersalny. Tworzył poradniki, a nieraz pokusił się o satyrę, karykaturę... W opinii zdecydowanej większości moich przyjaciół uchodził za geniusza youtube'a. I ta opinia nie dziwi. Tiger doskonale przeplatał różne formy; na dodatek był doskonałym aktorem (ja się trochę wystraszyłem, jak udawał martwego).

A że chciał prezenty? To normalne, że fani wysyłają pierdółki. Zapytajcie Gościa z kanału ZDupy.
Ja też podzielam opinię Kolegi @magister_magazynier i Kolegi @Andrzejek13.

Jako PRAWDZIWY fan Tigera i Kobry byłem wręcz wku*wiony jego przegraną. Spodziewałbym się tego po Sowie - okej, Sowa nie był jakoś mega związany z youtubem. Nawet po Wuwuniu, gdyby Wuwu powiedział, że ma to gdzieś, że teraz ważna jest rodzina (przecież zaręczył się).

Ale po Tigerze? Jak dla mnie to jest to najzwyklejsza w świecie przegrana, kiedy mówisz o sobie