Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
Nauczyciele zarabiają
tez mam w rodzinie kilku nauczycieli i tez pracujacych. z dziecmi 1-3i uwierzcie mi pisze rzeczy wynikajace z moich obserwacji.
nie mowie nigdzie, ze nauczyciele nie maja odpowiedzialnego zawodu, ale maja to rekompensowa e olbrzymia iloscia przywilejów. nie wspomne tez o chalturze jaka w wiekszosci odstawiana na lekcjach przez co napedzany jest rynek prywatnych lekcji, gdzie ci sami nauczyciele juz jednak bardziej sie staraja sprzedac wiedze.
@Kraniec
napinasz sie jak plandeka
@sobczi11:
A nie jakieś #!$%@? o młodym dynamicznym zespole.
@Emdeka: Dodam tutaj że te 35 dni nie możesz wykorzystać kiedy chcesz. Przedszkola mają tak, że np. tylko lipiec jest wolny, to jako nauczyciel musisz swoje dni urlopu przeznaczyć właśnie na ten miesiąc. Oznacza to że ok. 20 dni z tych 35 jest przymusowym urlopem.
ale chyba nie ma w intercity
https://www.intercity.pl/pl/dokumenty/Przepisy%20i%20taryfy/Ulgi%20ustawowe/Ulgi-ustawowe-21.04.2017.pdf
punkt 22