Hello, sprzedam swojego pięknego sprzęta, jeszcze go nie wystawiłem więc może ktoś z szanownego wykopowego grona będzie zainterere :)
Suzuki GSXR600 K4 126KM , 161kg Przebieg : 33k
Porobione absolutnie wszystko, hamulce w oplocie, nowy aku, nowa tylna opona. Brak luzów, śmiga jak należy, sztywno i sportowo, nie jak to zazwyczaj bywa, że wszystko się telepie jak w ruskim czołgu :)
... no i karbonowy wydech, gra doskonale - silencer na przeglądy gratis ;)
@nokio: gurwa całe szczęście, że mam teraz parę wydatków i nie mam akurat takiej gotówki pod ręką bo pewnie bym po niego właśnie jechał i później żarł tynk ze ścian xD
@gerard-kowalski: Haha, no wiesz, nie jestem zmuszony do sprzedania, jeżdże nim jak jest pogoda i jak nie będzie dobrej oferty to będzie garażował aż do wiosny :)
@nokio: Czy to oznacza, że na co dzień jeździsz motocyklem, który hałasuje tak, że nie przeszedłby przeglądu technicznego, tylko po to, żeby się epatować jego głośnością? Jeśli tak, to gardzę Tobą i takimi jak Ty. Jesteście kwintesencją buractwa na drodze.
Hello, sprzedam swojego pięknego sprzęta, jeszcze go nie wystawiłem więc może ktoś z szanownego wykopowego grona będzie zainterere :)
Suzuki GSXR600 K4
126KM , 161kg
Przebieg : 33k
Porobione absolutnie wszystko, hamulce w oplocie, nowy aku, nowa tylna opona. Brak luzów, śmiga jak należy, sztywno i sportowo, nie jak to zazwyczaj bywa, że wszystko się telepie jak w ruskim czołgu :)
... no i karbonowy wydech, gra doskonale - silencer na przeglądy gratis ;)
Więcej zdjęć w komentarzach
@nokio: a dlaczego nie 13999,99?
@nokio: to wtedy się będę martwił :P
@nokio: Czy to oznacza, że na co dzień jeździsz motocyklem, który hałasuje tak, że nie przeszedłby przeglądu technicznego, tylko po to, żeby się epatować jego głośnością?
Jeśli tak, to gardzę Tobą i takimi jak Ty. Jesteście kwintesencją buractwa na drodze.
Opona z tyłu to RaceAttack?