Wpis z mikrobloga

@sing: No i już porównujesz z dupy, bo flagowym procesorem sprzed dwóch lat był Snapdragon 810, zestawienie jego z 821 to jak niebo a ziemia. I w ogóle tragedia, że w budżetowych telefonach nie lądują potwory wydajnościowe, jak teraz grać w nowego Asphalta.
@cukru: ja tylko napisałem, że "te smartfony są wolniejsze od flagowców sprzed 2 lat" i nie minąłem się z prawdą, bo snap 810 jest szybszy od 625 o kilkanaście procent. Ja bym wybrał jednak 625 ze względu na prądożerność, ale mimo wszystko...
@sing: No to skoro masz przytyk do Xiaomi, to pokaż jakiegoś producenta, który w podobnej cenie pakuje te wydajniejsze procesory. Porównując z cenami w polskiej dystrybucji, bo pewnie jakieś LeEco by się znalazło ale nic poza tym.
@matiwoj11: Przecież Snap 625 jest genialny. Na tyle mocny, że działają nawet te wymagające gry 3D i na tyle mało prądożerny żeby telefon nie padał po połowie dnia. Bardzo dobrze, że nie wsadzają tam sztucznie napompowanych procków z nie wiadomo jakim zegarem, bo i na co to komu w telefonie?