Wpis z mikrobloga

@NowyRokNowyJa: Pamiętam jak napisał post że go #!$%@?ą jego widzowie bo go nie traktują poważnie, i że on ma ambitne projekty a potem zobaczyłem jego tajny projekt czyli bluzy z chińskim znaczkiem i inne #!$%@? od tego antyspołecznego klubu xD A co do muzyki to nie porywa mnie :D Chociaż ją też #!$%@?ł z ameryczki xD
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: gniłem z jego buludupy jak ktos na fanpage wspominal o jego rapie, bo hurr durr nie wszyscy moga o tym wiedziec xD poza tym co to #!$%@? jest, #!$%@? teraz zaczely rapowac? XD
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: ogolnie to ladnie sie zaoral w swoim filmiku na temat innych. Sam nie prezentuje niczego ciekawego, takie typowe #!$%@? do kamery byle smiesznie bylo + montaz. Ostatnio to TVgry nawet sie z nimi skumalo ze wystapil Generator, Ahus i Gargamel i gadali cos o grach.
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: no co ty XDD XXX potrafi nagrac fajna plyte chillowa a potem drzec #!$%@? przez 3 kolejne, jakos nie widze Anusa który tak robi, to jakas #!$%@? podróbka sadboya #!$%@? wie skąd
  • Odpowiedz
@silownia: Miał kawałek nawiązujący do Look at me od X'a, był o tym, żeby go wypuścili z więzienia xD I według mnie, o wiele lepiej wychodziło mu darcie mordy niż to co zostało na kanale, bo tamten kawałek usunął
  • Odpowiedz